summerbreeze






SOOOOOOMMMAR NÅGON? Längtar ihjäl mig. Ska snart ut i kylan igen och fika med brudsen.
Annars har jag bara chillat idag, övningkört till överby bland annat haha!

vans.com



rocket scientist





Langar några oseriösa bilder från fotostudion.
Fredag idag och jag ska typ fika? haha. Kanske åker till gbg ikväll, vet aldrig! Mina tjejor kommer väl över sen om jag kan få tag på dom.
PUSSSSS!

snabba cash



Igår blev de fika på strandgatan med brudarna och sen bio, snabba caaash. Asbra va den tycker jag.
Idag är de studiodag, så vakna nyss. funderar på att dra till gbg sen vid fyra. Fast nu ska jag ut och träffa mitt barn!

portugal 09



Ingen skola idag för min del, så har suttit och kollat resor. Ska ju iväg med brudarna i sommar ;D Vill bara iväg nån stans nu, orkar inte meeeeeera snö!
Iaf.
Imorgon;
08.15 -  Gympa
DÖÖÖR, mitt liv är underbart.

shoot your gun in the sky




Trevlig kväll igår med tjejorna igår hos Stina. Alltid lika sjuka ♥ Idag blir de filmkväll hos nina om inget annat händer!


revolver




buzzin'




snodde bilderna från helenas facebook

Slutade tidigt idag, drog till stan med lorri och åt kycklingfilé, friterad potatis och tzatziki på Oden. Asagott! Sen gled vi runt lite och drog hem. Nu blir de duschen!

banaannnaaaas



Kollade på typ hells kitchen eller nått igår så gjorde de friterade bananer, så jag va ba tvungen att göra de förut. De såg så gott ut haha.  Min bananer blev asagoda med höhö.
Kollade på the stepfather med Nina och Sebbe med. Efter de flippade bara ut haha.

jennifers body



kom på att jag kollade på jennifers body hos nina i fredags. Gilla den faktist, min älskling, världens vackraste magan fox är ju med i den!

dream police



Party igår.
Sova idag.

Stina Andersson



Har foto nu, håller på att redigera och skit:)

sushi



Asså jag gillar inte ens sushi men jag drog till gbg och åt de med mamma idag. Tog vegitarsikt, åt fem bitar, trodde jag skulle dö så mätt jag blev. Mamma fick äta resten! Mår fan inte bra nu asså haha.

H&M.com




Linne, halsband och sen vans liknade skor från killarnars barnavdelning för 65 kr HAHA. Siiicket fynd!

en vän med en bil





Va i fotostudion idag igen med Stina haha. Fast idag va Nina med och hjälpte till med. Vi fotade till våran grafuppgift som är ett tidningsomslag. Ska iväg sen och hämta mitt paket från h&m på hemköp :)
Och ja Stina ser galen ut HAHA men hon skulle ha sånt hår på sitt omslag.

we are the people


Härlig kväll igår med underbara människor♥

Pharell Williams



Pharell Williams for Louis Vuitton

fly fresh Henok Achido



Fotostudion



Jag och Stina fota våran fotouppgift i fotostudion idag, skönt att ha gjort de iaf. Bilderna finns i skolan så kunde inte lägga in mer men de kommer säkert några till någon dag ;D Kan tillägga att jag är rätt shlet med.


2000-talet Ken Ring




TJUE, första skoldagen på året avklarad! Inte så jättejobbigt ändå, ganska chilla lektioner på torsdagar. Vart en stund med Lorri efter skolan och gjort ingenting. Fast at göra ingenting kan va ganska skönt de med haha. Annars är de kallt som ASAKALLT ute! Dör, ska aldrig gå ut igen.

strandgatan




Ska iväg och fika nu med tjejorna på strandgatan! Annars har jag bara luggit i sängen och kollat på lost hela dagen och ätit mat haha. Har inte orkat göra något annat. Imorron är de skola, döör. Måste dra nu PUSS!

Avatar




Va precis och såg Avatar med Lorri, Stina, Nina & Sophia. Asbra va den men shit va lång den va! Fick sitta längst fram i den minsta biosalongen och utan 3D haha. Men de funka ändå ;D
JAG VILL OCKSÅ VA BLÅ NU!

Johanna 19år



De är bara en halvtimma kvar på födelsedagen men GRATTIS BABE!<3 Är i fortfarande hos Johanna och hon står och gör yoga med Tim? Vilken syn hahah!

sommar



Drar iväg till gbg nu, kommer hem imorron! Då blir de släktkalas, kusin fyller 19!:)

caliroots.com






Fick hem mina skor i torsdags som jag beställde på caliroots rea. 50% på båda paren! VÄRT!
Förövrigt är de typ snöstorm, hade tänkte övningköra idag men nejnej. Har vart på Överby en sväng med idag men hitta inget. Nu jävlar ska jag krypa ner och mysa framför tvn :)

Nina's place










2010



Gott nytt år på eeer :) Hoppas ni hade lika kul som jag hade igår, har ju iförsig alltid kul när jag är med mina tjejor♥ Vakna upp med Nina och Stina idag precis som förra nyår :) Åt frukost och kolla på Harry Potter haha. Nu väntar jag på min mcdonalds mat och ikväll blir de filmkväll!

/M

RSS 2.0