Dance with the enemy



Håller på att göra mig iordning nu, sen blir de Ninas place! Middag med tjejerna + förfest. Sen blir de swania ;) Hoppas kvällen kommer bli bäst!

plastic jungle



Nyår imorron! Har lite ångest för vad jag ska ha på mig, tycker de jag ska ha på mig är lite för tråkigt så vill hitta nått annat. Vilket jag inte kommer göra haha. Sen har jag vart sjuk de snaste dagarna men börjar bli frisk nu, febern har börjat gå över men har fortfarande skitont i halsen. Bara jag är frisk tills imorron för då blir de PARTY HARD!

rip your tee and put it on





REA på monki! jeansskjorta 200:- och grå tröja 100:-
Helt värt.

break it up or lay low






100 vadå?



Åt på golden flower förut med Nina och Stina, satt där ett braaa tag. Alltid trevligt men shit va mätt man blev. Nu har jag städat lite i mitt rum så pappa ska hjälpa mig sätta up tvn jag fick i julklapp hihi. Senare ska Lorri tvinga med mig till bombay.




there's a possibility






GOD JUL




Love my bitches♥

bra dag ♥




Bästa kvällen på länge! Haha va jag har skrattat! Pulka med stina, sebbe, helena, nina och till och med lorri joina en stund! Efter alla mulningar blev de dricka te hos mig.
Julafton om 20 min haha!


drop it low girl


Nästa studiebidrag blir de nog dessa!

stjärnorna finns här


Sitter här med morgonrufs, utan smink och te hahahaa. Ingen vacker syn. Julafton imorron! SJUKT. Och Lorris 18 års dag meeeeed :) Får se vad som händer idag, blir nog sen sväng till Lorri och senare pulka ikväll igen haha. Ska hinna med och baka pepparkakor med:) Juste, ska till överby med och köpa julgransgrejer till Lorri och Sebbe kanske skulle komma över och kolla på lost? hahah får la se vad jag hinner med idag! PUSS

PULKA


Kom hem nyss, har vart ute och åkt pulka med Helena och Stina! Helt sjukt trött är jag och typ köldskadad hahaha! Men sjuuuukt kul va de! Blir nog pulka imorron med :) Nu blir de te :)

cobrastyle


Har klätt våran olagligt huggna gran till teddybears. Hahah lite charmig är den allt! klockan nio blir de PULKA! Ring om ni är på!:D

de här är grejer de





pÄpparkakshÜ$



Från i söndags, snyggare pepparkakshus från man väl leta efteeeeeeeeeeer.

hahhahaahha


Va precis inne på din skos hemsida och hitta de här skorna! Alltså hahaha kan inte sluta skratta fan va fula

well we've got the land but they've got the view



cha cha, de är nog ingen som läser min blogg pågrund av uppdateringen ahahhaha. Men men idag har jag faktist köpt juuulklappar :) Ska köpa ännu mer i helgen. Snart julaftoon! längtar, vill ha julklappar haha :D
Gjorde pepparkakshus med Johanna igår föresten! Kanske kommer nån bild ifall hon skickar nån bild de segejäveln!

Martina

whats the use between death and glory




För att jag inte orkar uppdatera.

Babyshambles - Fuck forever

gbg aazzz


Eftersom tisdagar är min och Lorris matdag så börja vi med att kolla på film och göra lasange efter vi hade slutat, efter de drog vi till gbg och handla några julklappar, prova skor och massa skit. Snart blir de desperate houusewives!


:)

vaccination




Har tagit sprutan mot svinisen idag, har ont i armen nu azzz. Åker till gbg senare och kommer hem imorron! charåå

bulletproof


första december


Har blivit sjuk. De ända jag gör nu är att kolla på lost på dagarna haha. Blir nog ingen skola imorron heller.
Första december idag, 23 dagar kvar till julafton woho :)

RSS 2.0