mitt badrum!


Godmorgon! Har fetaste sovmorgonen till kvart i ett. MEN BADRUMMET SER UT SÅ HÄR OCH JAG VILL GÄRNA KISSA! Dom har tatt av toaletten och ställt badkaret mot väggen. De ska byta rör eller nått kommer inte ihåg va de va. Måste vänta till kvart i ett när vi ska till folketshus och kolla på teater innan jag kan kissa. Kommer kissa ner mig! 

Efter skolan blir de gbg!

/M

goda dagars magi


så glad just nu, allt känns bra! PUUSSSSS

har blitt beroende



De blev McChicken för andra dagen i rad nu haha. Fast med Lorri, kollade på gossip girl medans vi åt! Darrebooi kom förbi en stund med :)

/M

jag kommer fortsätta hoppas tills dagen jag dör




discovery channel


drar ut snart med nina & stina :D:D:D

dice


Vakna tidigt idag och åkte till gbg och träffa mamma, gick runt lite kolla lite i affärer och så. Mamma bjöd på en foundation och ett par brillzzz. Jag är feeett nöjd.

Igår var de typ tjejkväll hos Nadja, middag och så ska de låta haha. Efter de gick jag, Nina och Stina hem till mig. Så kommer två idioter i pyjamas med hahahahaha. De blev en sväng till stan och sen tillbaka till mig och kolla på film :)

Idag har jag ingen aning om va som händer.

/M

foto i skolan



bilderna är mktttt snyggare när dom är redigerde.


blind to you


Har vart på körkorts handlednings grejimoj i 3 och en halv timma idag. TRÅKIGASTE PÅ LÄNGE!

sweet dreams


tjuue, skolfoto i skolan idag. Såg förjävlig ut såklart men skitsamma. Efter skolan kom Johanna på besök, nördade farmville och åkte till donken sen. Kollade runt lite på överby och åkte hem sen och fortsatte nörda farmville haha. Kollade halvt på idol med fast de är inte kul när de inte är auditions eller hur de nu stavas.

God natt eller nått!
/M

justice league


this ain't supposed to heppen to me




hos stina igår

Fredag; Åkte med Disa och Ronja till gbg. Skulle på Håkan men de blev ju inte riktigt så. Kom dit lite för sent, plus att de va typ 50 timmars kö in med. Vi hamna istället nån stans på järntorget haha.


Lördag;
Vakna upp hos Stina med Sophia haha. Gick och åt frukost på sibylla med Stina kl ett. Sen gick jag hem, så skulle jag träffa Johanna och hon kommer med en rätt stor överaskning!

Iaf, vid sex va de middag hos Stinis sten, CHICKEN NUGGEST OCH RIS! + halvseg förfest men de va kul ändå haha. Efter de blev de party!:)

Idag; ska kolla på film eller nått


/M


torsdag eller hur var de



Va inte i skolan idag utan chilllllla breeeeeeett hemma hos mamma i gbg istället. Kolla på tv och åt glass osv. Va i Nordstan en sväng med, skarpa ihop mina sista pengar till ett par strumpbyxor och en bodylotion för 30 kr haha. Kommer säkert få rabies av den pga priset men de lukta jättegott så va tvungen att köpa den. Nu ska jag städa och mublera om mitt rum!

/M

lalalalalala love






caliroots.com


the hollows, why


Jag har lite panik, har inga bilder till min fotouppgift tills på fredag. Vet inte vad jag ska ta kort på!

Ska träffa Lorri en stund snart och sen dra till gbg. Ledig idag juuuuuu!:D

/M

for the widows in paradise


If there's anything to say, if there's anything to do, if there's any other way, I'll do anything for you.

seven nation army


bild från i lördags, Nina, Lorri & Jag som sitter på toa?

Tjuue, har vart massa vel fram och tillbaka idag men nu är de över. Imorron är de orientering i skolan, pallaaaa. Fast på onsdag är de iaf studiedag, fårse vad jag hittar på. Drar till Nina om en stund, ska kolla på film och äta godis :)

Ni får leva med mina kort-korta texter, jag suger på att skriva.

/M

så här såg jag ut 2007 haha


hade alltid mjukisbyxor och tfk-tröjan som jag och lorri ''fick'' på praoplatsen haha.
 
julafton! :)

Finns hur mkt bilder som helst, lägger säkert in mer gamla bilder nån annan dag! De här är några av bilderna som jag ser hyfsat bra ut på. Annars såg jag förjävlig ut.

/M

just nu hos lorri


Och hennes kommentar; jag skulle bara döda en fluga!


can't get you out of my mind


bild från valborg 08


Vakna klockan halv tio idag! helt otroligt med tanke på när jag somna igår. Annars va de jättekul hos markus igår!:) Ska möta Lorri nu!

MTV Video Music Awards IDAG! Vilken tid vet jag inte haha

/M


feeeeeest


fredagsmys!


skooola



Tog kort med våra lådkameror i skolan idag. Fick låna en eftersom jag glömde mina skåpsnycklar hemma. såklart. Har hunnit med en snabb roadtrip till sylte med Sophia efter skolan med haha.
/M

crooked teeth




amen tja folket



tempted to touch


historia är mitt liv, typ inte

Har vart hos Stina med Nina gjort våran historia-uppgift! Jag kan va seriöst med haha. Okej de blev inte så mkt gjort men jag gjorde snygga antekningar. De va ganska intressant de här med vattendropparna..
Han med snopphatten heter narmer har jag lärt mig idag :D:D 

starstruck


Idag har jag; vaknat tidigt, kollat på ice age, åkt bil till ikea, vart på ikea, åkt kundvagn, fikat, handlat mat, åkt tillbaka till trollhättan, städat, duschat. Och nu sitter jag här haha. Ska kolla på Top model och äta nått om 20 min :)  

/M

ice age 3


tjuue, har vaknat ganska tidigt idag känner jag, halv 11 woho. Ska kolla på Ice age 3 och äta frukost nu:) Sen ska jag och far dra iväg till ikea tror jag. Eller så hittar vi på nått annat. 

/M 

cause I built you a home in my heart

 


You're so cute when you're slurring your speech, but they're closing the bar and they want us to leave.


hej mupp


drar uuuuut i regnet

sean paul, hold my hand


we are your friends


Drog till Överby efter skolan med Stina aka lyxhoran. Fikade på EH. Köpte inget, sparar pengarna till ett par skor jag hitta på skopunkten istället :) Efter de blev de drawn together hos Nina. Imorron drar jag till gbg efter skolan, ska träffa mor! De va ett tag sen jag träffa henne så de blir väl treeevligt.

/M

so you think you can tell heaven from hell




How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year. Running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here.


ison & fille, jag skrattar idag


Så jag skrattar idag
Följde inga råd jag är självlärd
Jag är de, jag svär, bre
Vill leva fullt ut jag är värd de

superman that hoe


Min nya tröja coooool på riktigt. Sluta halv ett idag, jag och Lorri drog och kollade på film sen stack vi ner till stan så hitta jag den här + en billig kjol på  gina. Är forfarande sjuk men börjar bli frisk nu, tror de va på grund av vädret :)

/M

RSS 2.0