kapten filling


Vakna halv tio idag och eftersom de inte går tåg nu så fick jag ta bussen till uddevalla halv elva  och sen ta bussen därifrån till göteborg. Väl framme i gbg får jag ta tåget till ytterby, där jag skulle fota mammas jobb till ett skolarbete. Det tog ca 10 minuter. Så satt jag där i en och en halv timma och vänta på tåget till gbg. Och när jag va framme i gbg blev de buss tillbaka till trollhättan. Va tillbaka vid fem. Där gick hela min dag för tio minuters arbete. Dööör. Trodde inte de skulle ta så lång tid, då hade jag valt något annat jobb att fota.

Sen åkte jag hem till Lorri, hennes syster fyllde år så hon hade typ kalas. Så gjorde Lorrietten sällskap!

PUSS

the party


throw it in the bag



Fick sluta tidigare idag! Men blev kvar i skolan ändå en stund. Nu peppar jag New moon ikväll och thaimat!:):)

suuuuuperman



make her say




Så sjukt trött, men måste plugga massa skit azzzzzzzzzzzzzzzz. Typ digerdöden och naturkunskap. DÖÖR.

M.I.A







Hon är min insperation när de gäller kläder, så GRYM är hon!


american apparel



Funderar stakt på att beställa asså. Älskar American Apparel!

teenage mutant ninja turtles



Insperation!

electric feel

Vakna tjugo över två idag, då hade de redan börjat bli mörkt haha. Va längsen jag vakna så sent. Sitter och väntar på min tacopaj i ugnen nu. Senare blir de uddevalla, johannas lilla place!
Håller på att ladda ner dagens avsitt av gossip girl nu, så ska kolla på de innan jag åker till uddevalla eftersom johanna inte har femman! over and out

Helt kär i dessa örhängen!


spider-man


Drar ut men lottiii

skoooola


Graf i typ 3 timmar nu! woho


monki




Göteborg på fredag, då jävlar!


bad romance

Walk, walk fashion baby. Work it, I'm a freak bitch baby.


kolla va jag har lärt mig! :)


saknar sommaren sjuuukt mkt och arvika ♥

tacoooopaj



Orakade inte skolan idag så stannade hemma. Lorri kom över efter hon hade slutat, gjorde tacopaj och kollade på disneyfilmer <3 Och åt massa godis såklart haha. Ugly betty  nu!

meet me halfway


fredag + lördag


Fredag;
Säger så här, de gick inte så jättebra. Brände mig bland annat på plattången. Blåsan syns inte så bra men den ser fett äklig ut idag.

Lördag;
Vaknade kvart i åtta och åkte till ullared för första gången i mitt liv med Johanna. Den kön in till ullared va inte att leka med säger jag bara. Men de flöt på. Blev en sväng till Ikea efteråt med :) Så jävla bra är vi på att hitta vägar med!

fredagen den trettonde


Inte bara fredagen den 13onde idag, NINAS FÖDELSEDAG! GRATTIS ÄN EN GÅNG! Nakenhunden är nu 17 baaaassst!;D Ikväll blir de PARTY!

2007


Ingen skola idag! Eller ah de va bio halv nio på morgonen men orkade inte. Så de har bara vart en allmänt seg dag, kollat på oc och ätit pannkakor. Har inte ens några planer för idag. Eller ah jag hade men de blev inte av. Så får se vad som händer.
/M

ugly betty + desperate housewives


När jag kom ut ur duschen hade pappa lagt tre geisha på min säng för att de är min namnsdag idag! Så gulligt, trodde verkligen inte han skulle komma ihåg de, kom knappt ihåg de själv. Nu blir de ugly betty och desperate houseswives ;D 

MÄNNISKA FÖRHELVETE LÄMNA MIG IFRED! BÖRJAR BLI EXTREMT STÖRANDE

.


kan inte bestämma mig



come together


Hitta Johannas tatuering på väggen uppe på media idag haha :D plus en annan bild jag tagit som jag inte ens hade använt i foto grejen?

henok achido, high on life


the way we get by


Johanna drog en sleepover idag. Vi åkte en sväng en sväng till överby och kika runt. Köpte tacos och åkte hem och åt haha :)

golden shoes


H&M 299:-

vinter


Har vart i gbg med Lorri idag, sen drog vi hem till mig och kolla på true blood. Sen kom Johanna och joina. Åkte och köpte marabou vinter! asgo :)

EMA


MTV Europe Music Awards 2009 Kl 21.00 på MTV!
Glömde att de va idag, döör. Älskar de!

......lorri?


something pretty


I know ugliness, now show me something pretty.

la la la




RSS 2.0