black & white







De flesta bilder är tagna i fotostudion. Puss på mina snygga kompisar!

ingen skola imorron!



Pga snön är skolan inställd imorron, jag gråter ju inte precis haha! Har var på släktkalas nyss och ätit massa good mat!

Baseball jacket

Hitta världens grymmaste jacka på beyond retro för några dagar sen! Den är de finsate jag sett på länge. Men när jag provade den såg de ut som att jag tagit anabola. Den va så SJUKT stor i armarna och sen såg de ut som att jag hade man-shoulders. Ungefär 400 kosta den. Är sjukt avensjuk på den som kommer köpa den fyfan.


something pretty



Min bror & jag, Thailand♥

Va hemma hos nina igår kväll och vi kollade i hennes gamla fotoalbum. Så denna morgonen har jag spenderat min tid genom att leta efter mina gamla fotoalbum och sen titta igenom alla! Ska lägga upp nåra mer nån dag!

spårvagn



Orkar seriöst inte skriva något men kan säga att jag, nina och stina har vart i göteborg hela dagen. Hämtat ut våra alice i underlandet-biljetter, ätit kinamat, åkt en massa spårvagn och lärt oss att aldrig hoppa på 6an!

disco med kebabsås




Pizza med Nina och Stina förut, kollade på wrong turn 2 & 3 och åt littte godis! mysigt men flummigt vare.
Vi bokade även biobiljetter till alice i underlandet 3D tills nästa fredag! Så ska dra och hämta ut biljetterna imorron i gbg. Ska försöka gå upp tidigt och åka och träna med, måste träna bort pizzan haha.
NATTI!

ready for the floor







bilder från igårkväll
Ladda upp cidern och drog en snabbfix innan nathalies place!

right now





Vaknade upp med stinilutten idag fast hon åkte nyss till den indiska restauragnen! Men jag är inte avensjuk för ikväll blir de pizzaaa! :D längtat hela veckan haha.

someday..




starstrukk



TJUE, sitter just nu nyduschad i min älskade rosa badrock haha! Har vart och tränat med brudarna idag. De blev en sväng i gbg city idag igen innan jag åkte tillbaka till trollhättan. Hitta massor idag. De blev 4 tröjor och en klänning! 3 tröjor köpte jag på monki, de blev sammanlagt 95 kr. GALET. 75% och sen halva priset på rea priset. helt sjukt billigt. De gillar vi!

Nu ska jag myyysa och kolla på film. Ungefär va detta lovet har gått ut på. Träna och kolla på film haha! Fast imorron blire fest! :)

2012


Har vart en LÅNG dag idag, vart nere och vandrat i göteborg centrum i nästan 5 timmar med mamma. Och vad hitta jag? En neccesär på rea för 39 kr och en kjol inne på monki för 25 kr.
Annars har jag hunnit med och kollat på  2012 idag och ätit fruktsallad haha. Ganska bra va den fakist. Har inte orkat kolla på den förut eftersom den verkade så långtråkig. Imorron åker jag tillbaka till trollhättan, tågen krånglar fortfarande så får se när jag är hemma. Nu ska jag kolla klar på Avatar sen blir de sängen! NATTI!:)

änglar och demoner



Har vart och tränat idag igen! Fast med Lorri idag. Måste fortsätta med de här så jag kan va fit för sommaren haha. Kom till slut till göteborg ändå, massor av försenade oh inställda tåg idag! Nu blir de änglar oh demoner med mamma som redan har somnat♥ Såg filmen på bio i sommras men kommer inte ihåg hur den gick eller vad man ska säga.

/Martina


la la la




Drog iväg och träna med stina idag, efter som i fredags när vi skulle in i gymmet skulle de stänga om 10 min. så fail.

Hade iaf askul igår kväll hos lorri med helena och stina. Blev film och en massa annat ;D Nu blir de mys och imorron åker jag till mamma förhoppningsvis om inte tågen är inställda pga all SNÖ!

jeremy scott







Bilder från jeremyscott.com
Helt SJUKA kläder gör han!



Annars har jag vart i en sväng i stan idag. KAOS säger jag bara. Aldrig sett så mkt snö i Trollhättan och blåser gör de också! Går inte ett steg ut i de vädret igen. Blir hemma-mys istället :)

stuff







bilder från thecobrasnake

adidas



Åkte direkt efter skolan och klippte mig, toppa och tunna ut håret bara så de syns ingen skillnad typ. Efter de blev de överby med pappa, köpte träningskor. Hade vita sånna adidas med typ blå ränder när jag gick i typ 3:an sen hade jag svarta  i typ sexan(?) Ville aldrig kasta dom haha. Så  nu kommer de tillbaka igen fast denna gången ska jag ha de som träningsskor eftersom jag värgrar sätta på mig typ joggingskor eller va de nu är. fyyfan.

Nu blire té och DH!

work out!



Efter två veckors vel hit och dit gick jag och stina till Friskis. Påvägen dit tveka vi med haha men är så stolt att vi gjorde de annars hade de aldrig blivit av. Annars va de faktist jättekul, tränade i 70 min. Inte så mkt kanske men är nöjd, de är ju ändå första gången haha! Sen blev de Willys och köpa frukt + promenad hem. Så nytting känner jag mig! ;D

Och nej, jag har inte nopprat mina ögonbryn på ett tag.
höhö

the storm




Har egentligen jätte brottom nu, ska möta Stina i stan om 10 min. Sen ska vi ta bussen till (tro det eller ej) Friskis & Svettis!


amber rose






valentines day




Middag med brudarna, gjorde kyckling med rödcurry och ris bara för att jag kan :) Sen blev de myys!

raindrops



Det blev fest igår, harry potter namn, öl, barbie dockor och en massa andra sjuka grejer ungefär haha!

Alla hjärtans dag i dag! Ska firas med mina älsklingaaar! Ska laga mat osv. Men nu ska jag äta pannkakor och fortsätta kolla på O.C.

snö




The Bloody Beetroots


Kommer också till Putte i parken i sommar, ska dit nu no matter whhhhat.

N*E*R*D


JAG ÄR DÖD DÖÖÖÖÖÖÖÖÖD! NERD KOMMER TILL PUTTE I PARKEN I SOMMAR, JAG GRÅTER! KAN INTE FATTA DE!!

riverside mf







Förfest hos Helena igår och sen vidare till lokalfesten. Och när den spåra ur drog vi efterfesten hos Helena igen haha. Även om kvällen va lite misslyckad så hade jag kul ändååå. 
Föresten GRATTIS HELENA, 18 år idag! :D

kosmos



På kosmos igår, deras paj och té ♥ DÖÖÖÖR.

Ska chilla idag, gå och hämta ett paket från h&m på hemköp. Och ikväll blir de party!;D

göteborg





Efter skolan idag drog jag & lorri & nina till gbg. Kollade i affärerna en halvtimma innan de stängde typ haha. Sen drog vi och fikade på kosmos♥ Älskar de stället! Och när de stängde gick vi runt lite och hamna till sist på donken innan vi åkte hem igen. Såg för övrigt ett barn ramla ner från en barnvagn....... ahahhahhahahahhaha.

megan fox for armani




starz in their eyes




Jag und Lorri sluta tidigt idag som alla andra tisdagar, drog direkt till hemköp och handlade. Sen gick vi hem och gjorde tacopaj och drack 3,5 till. klockan ett? hahah.
Ska bada nu och ikväll tänkte jag kolla på paradisehotel finalen även fast jag har hört att Jackie vinner. Måste se om de är sant haha.

Nått cp med bilduppladdnigsgrejen, så får lägga in dom sen.


reflection




RSS 2.0